Celebrity’s haasten zich naar Cuba (1)

Zoals altijd, een geweldig artikel uit Kees Kortenhof’s blog, dat werkelijk de beste pagina is met info uit Cuba. Een must voor elke Cubaliefhebber dis graag op de hoogte wil blijven!

CUBA

De afgelopen maanden hebben meer internationale celebrity’s Cuba bezocht dan in alle jaren van de revolutie samen. Dat concludeert Yuris Nórido, medewerker van de officiële krant Trabajadores en van de website CubaSi, die ook een column schrijft voor de website BBC Mundo. En Michael Weissenstein van Associated Press begeeft zich in het nachtleven van Havana waar celebrity’s en buitenlandse zakenlieden elkaar tegenkomen. ‘Iedereen wil nog voor de ander hier zijn,’ aldus een van hen. Rockzanger Gorki, tegenstander van het regime, verwelkomt de buitenlandse gasten, maar zou willen dat ze niet hun ogen sluiten voor de onderdrukking.

Rihanna - met groene hoofddoek -, bezocht Cuba in mei van dit jaar Rihanna – met groene hoofddoek – bezocht Cuba in mei van dit jaar

Yuris Nórido concludeert dat dergelijke bezoeken tot nu uitzonderlijk waren en de weinige artiesten van wereldniveau die Cuba bezochten, deden dat discreet. Zo kon het gebeuren dat Leonardo di Caprio in alle rust een wandeling door de Cubaanse hoofdstad kon…

View original post 399 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s