Activiteiten

Regelmatig organiseer ik leuke activiteiten. De bedoeling is om Spaans (verder) te leren terwijl je er plezier in beleeft en andere mensen ontmoet. Kookmiddagen, Conversatieworkshops, Presentaties, enz… Thema van de workshops kan zijn: conversatie, luistervaardigheid, maar ook bv. de verleden tijden. Ik organiseer ook workshops Spaans uit Cuba.

Aanbevolen voor alle Cuba liefhebbers: 13 maart: presentatie / lezing “El pregón en Cuba” (Cubaanse verkoopkreten) Je leert veel over de pregones (verkoopkreten van straatverkopers) Met beeld en geluidsmateriaal én vertalingen van populaire verkoopkreten. Programma volgt nog!  Prjs: slechts 15.- Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Inclusief iets te drinken en eenvoudige Cubaanse hapjes. Lezing is in het Nederlands, Spaanstalig materiaal is vertaald. Opbrengst woordt gebruikt voor de tweede operaties van mijn zus. Ze werd in mei 2005 blind als gevolg van een zeldzame auto-immuunziekte. In 2014 kreeg ze haar eerste twee oogoperaties in het oogziekenhuis Rotterdam. Er zijn nog twee ingrepen nodig, ze zou deze keer dan worden geholpen aan nastaar.

 

Kom je in 2016 een of meer workshops volgen hier in Tilburg? Omdat ik hier zo veel reacties over krijg nogmaals: Activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk (ook als u geen les bij mij neemt! ) Voor sommige workshop is wel een minimunniveau nodig. Dat wrodt per workshop aangegeven.

Een greep uit onze activiteiten in Tilburg:

31 januari: Spaans leren met films. (Minimaal A1 Niveau) Prijs: 25.- p/p
13 maart: lezing / tertulia “El pregón en Cuba” (Cubaanse verkoopkreten) Je leert veel over de pregones (verkoopkreten van straatverkopers) Met beeld en geluidsmateriaal + vertalingen van populaire verkoopkreten. Programma volgt nog! Een must voor elke Cubaliefhebber! Prjs: slechts 15.- Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Lezing is in het Nederlands, Spaanstalig materiaal is vertaald.
17 April: Spaans leren met films (Minimaal A1 Niveau)
22 mei Aprender Español con Tebeos. Spaans leren met strips. Spaans leren m.b.v. een prachtig geillustreerd verhaal. Geen commercieel verhaal (zoals Superman of zo) maar een spannend verhaal met zeer mooie plaatjes. Geschikt voor: minimaal Niveau A1.

Workshop: Spaans leren en oefenen met films

Vanaf 31 Januari geef ik weer een serie van workshops “Spaans leren en oefenen met films” Om de twee maanden behandel ik steeds een andere film. Wat kun je verwachten? VEEL woordenschat- en conversatieoefeningen! Aan de hand van de vele oefeningen zul je niet alleen je talenkennis uitbreiden maar ook je kennis van land en volk. Verder wordt er elke keer een andere taalvariant van het Spaans behandeld. Op 31 januari behandel ik het Spaans uit het Caribisch gebied. Kosten voor deze ruim 3 uur durende workshop: 25.- (inclusief eenvoudige Cubaanse hapjes) Workshops zijn los van elkaar te volgen.