Olga Tañón in Cuba

De beroemde Puertoricaanse zangeres Olga Tañón is onlangs in Cuba geweest. Ze was er om opnieuw een video clip op te nemen. Deze keer ging het om liedje “Eres la razón” (Jij bent de reden). Filmmaker José Rojas koos het “Parque Lenin” in Havana om de video te filmen. Olga is hier te zien met de Cubaanse groep Qva libre en zanger Descemer Bueno.

Olga Tañón reisde met haar familie en ging met de auto naar Santiago de Cuba. Dit deed ze om meer van Cuba te kunnen zien. In Ciego de Avila, kreeg ze de sleutels van de stad en werd ze eregast verklaard. In Santiago de Cuba kreeg ze evenveel een warm onthaal.

Concert van Olga Tañón in Havana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s